carolineae

Back in business

Publicerad 2013-07-14 14:24:53 i Allmänt,

 
Det har blivit trögt med inlägg på sistone, förmodligen dels på grund av att min dator är lite halvtsådär funktionabel och dels på grund av att Sumits föräldrar gav oss en androidtelefon i förlovningspresent - som Sumit absolut propsade att jag skulle ta hand om - som jag kan sköta enklare internetärenden på. Nu har jag varit hemma i två veckor, efter att ha spenderat två veckor i Indien och två veckor i Nepal, vilket var fantastiskt förstås, med förlovning och allt. Men jag får berätta mer om det senare!
 
Här hemma i Sverige har också varit bra, sommaren har bjuckat på några dagar med ypperligt väder som togs vara på med sol och bad, grillning och öl. Jag har varit kattvakt åt sötnosen Måns den här veckan som har varit helmysig. Igår kväll åkte han hem igen och imorse bara väntade på att han skulle börja jama och gosa när klockan började ringa. Men det var ingen där...
 
Idag har det blivit storstädning och doning i hemmet. Satt upp nya gardiner och så ska jag försöka ta mig an och dela på en av de svärsmorstungor som jag köpte i veckan, så man kan få några fler per automatik! Men dessförinnan ska jag iväg och kika på en ny dator.
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela