carolineae

Grill, vin, Örebro, bad och bastu!

Publicerad 2014-06-09 22:35:55 i Allmänt,

I torsdag tog vi en spontan liten utekväll. Tog några glas på Strikes uteservering och Bill & Bob. Vi hade hoppats på att få köra lite biljard också, men de hade stängt på nedervåningen. Men trevligt var det ändå!
 
 
 
 
 
Vi passade på att fira in nationaldagen i fredags och föra in lite svenska traditioner i våra liv. Vi hade en megagrillning plus massa gott hemma hos Stina & Jocke, tillsammas med Emil och Paulina. Supergott och trevlig! Vi avslutade kvällen med en helt del sjungande på singstar!
 
 
 
 

På lördagen tog vi vårt pick och pack och drog till Örebro för att hälsa på Emelie och Henke i deras nya hus, mitt ute på landet ungefär. Hur fint som helst! Lugn och ro och en badplats inom gångavstånd. Hur härligt som helst! Där blev det grill i vanlig ordning, toppat med kubb, kvällsbad och bastu. Passade även på att ta ett dopp på förmiddagen innan det var dags att åka hem igen. Återigen fick Sumit uppleva lite äkta svenskt! Supertrevligt.
 
Igår så hade vi varit förlovade i ett år. Utmattade som vi var efter de fartfyllda dagarna bestämde vi oss för att fira det någon dag i veckan istället. Om man nu får göra så!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela