carolineae

i'll be your friend - you just haven't made me yet

Publicerad 2011-03-29 04:39:58 i Allmänt,

♥ GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ANDERS!!! ♥



ha en fantastisk dag! kraamm!
än är klockan bara 03:34 för er, men still.
(vad långhårig du är nu btw)


här är det bra, vart en lång jobbarhelg, och en avskedsfest för felix och victor på det - så det var lite trögt att jobba i söndags. 12-22:30 lördag och söndag. men jag och raj tog en varsin nap inne på kontoret på söndagen och det var ju väldigt behövligt.
den här veckan är jag ledig mån & tis (det vill säga idag och igår), så det är min helg! rätt så skönt att vara ledig även om man inte känner sig jätteproduktiv. igår var jag köpte sovkuddar i bondi junction för mina i sängen dödar min nacke. sen lagade jag linssoppa och tog min power walk. sen tittade jag på lite bobs burger med william.
idag är jag dödstrött och har inte presterat överhuvudtaget än. men planen ligger i power walk sen gå och köpa några auberginer och göra mig en slags dipp. kul att utforska! sen bio med michael ikväll kanske? charlotte har lite osköna tider så hon kan inte leka så mycket som (för mig anyway) är hälsosamt. men det börjar bli te-säsong här bort med hösten, det är ju alltid nåt! mys.

hoppas dagen behandlar dig väl anders!!

you've got to move by yourself

Publicerad 2011-03-24 04:29:10 i Allmänt,

vilket sjukt väder! känns inte som om hösten är på ingång.
dagarna går så fort, det är galet. efter jobbet igår drog jag, charlotte, andrej och michael till beach rd, tittade lite på bandet som spelade för dagen, spelade lite pool, drack en öl. jag fick cruisa med på andrejs scooter, kanske jätteroligt! sen tog vi en titt in på bondi hotel sen drog vi hem! en civiliserad kväll.

gick upp strax innan 10 idag och så kom andrej förbi och vi promenerade i det fantastiska vädret (!) till bronte och han visade mig en vegansk restaurang, där vi åt "frukost". god mat! sallad med bönor, ris etc etc dressing och sen lasagne. gott!

nu har jag satt upp lite vykort på väggarna som jag hittat på jobbet. försöker fylla upp lite! och dom är ju ganska fina. har fått tips om att det finns gratis posters från shower och artister osv nere i bondi pavillion, så ska dit imorgon och kolla.

nu pyssla lite mer innan jobbet.
tror att det är tiderna som gör att det inte känns som om jag faktiskt jobbar. dom är sporadiska och huller om buller. aldrig tidigt. behöver inte anpassa kvällarna efter morgondagen. det är bra!



det här är hela crewet från wollongong.
cara isabella sophie jean jag sally
travis sarah michael
minus laura och ron.
peeeace

you know, i never meant to let go

Publicerad 2011-03-23 05:44:37 i Allmänt,

det känns som om alla vet vad jag sysslar med hela dagarna, men så är väl inte fallet, så ska försöka uppdatera lite bättre!

wollongong i helgen blev inget vad vi planerat! ingen camping eller paddla kanot för regnet öste ner i mängder (såg på nyheterna dagen efter vi drog hem, och då var det översvämning i wollongong haha) så vi åkte nog hem vid rätt tillfälle. men helgen var bra hur som helst.

jag jobbade fredagkväll, kom hem till ett hus fyllt med människor som var där i ära av sophie och jean, som skulle fara sin kos från sydney. så jag tog med mig andrej från jobbet, duschade och joinade festen.
på lördagen så kom vi upp runt 10 och var ett gäng på 7 personer som tog tåget till wollongong. kom till cara och travis hus i regnet, hängde där lite, åkte och hämtade lite madrasser och hängde i travis' föräldrars hus ett tag. åt mat i en bar, spelade lite pool, drog och åt på ett thaiställe sen hem och tittade på/deltog i zumba-dvds.

vi tänkte skjuta upp kajakandet till söndagen, men eftersom det regnet fascinerande mycket så ville uthyrarna inte hyra ut sina kajaker, pga att det var för farligt och för mycket strömmar.
så åkte runt och kollade på lite naturstället, ett blowhole till exempel, promenerade, köpte lite lunch och åt vid hamnen. det var trevligt hur som helst! drog hem till deras hus och hade lite BBQ och drack ett glas vin sen drog vi iväg till baren i universitet i wollongong och drack lite mera vin och såg förbandet the sticky fingers, som var väldigt bra, sen kom donavon frankenreiter in på scen och var mycket bra han med. stället tog bara in ca 200 pers så det var fantastiskt. bra stämning, mycket plats och alla som ville kunde vara nära scenen. efter det tog vi tåget hem till sydney. bra helg!

igår for sophie till vietnam, och det var ju väldigt tråkigt. vi kommer sakna henne! hon som gav liv till det här huset. men vi ses kanske nånstans i världen i framtiden. jean flyttade till ett backpackerställe för ett par veckor några hundra meter härifrån. och jag och charlotte har flyttat in i deras rum nu - EGNA SÄNGAR!!! amazing.

vi invigde dom igår, det känns väldigt bra att ha det här rummet. jag har vart och handlat lite småsaker till det idag för att höja mysfaktorn lite granna. och igår erbjöd charlotte mig, bara sådär, att ta den stora sängen (!!!) och gjorde mig därmed till den lyckligaste människan i världen. now i will love her to death..! <3

den här veckan jobbar jag sammanlagt 48h (och han sa max 10-15h i veckan i början så det artar sig ju bra) casha in!

det är typ det som har hänt sen i fredags. vi har fått en holländsk brud som har flyttat in i vårt gamla rum nu. bara sett henne 2 minuter hittills, så kan inte ge något omdöme än.
nu ska jag försöka sy/lappa/knepa ihop något slags skynke till byrån som saknar tre lådor med hjälp av sophies gamla kläder. sen off to work!

ps. jag visste inte att UK inkluderade england, whales, skottland och nordirland? england är inte ens ett land egentligen. mycket märkligt.



ds. maratoninlägg. puss.

just keep on stretching the antenna, hoping that it will come clear

Publicerad 2011-03-16 01:42:32 i Allmänt,

hade precis min debutkonversation på skype, med anders. fastän han försökte ignorera mig till att börja med, men ihärdighet är väl vad jag sysslar med. klockan var 1 på natten hos dom och han var på väg i säng. men det var kul att prata lite!

igår sa min boss till mig, att det är så skönt att jobba med mig för jag är så tidy och håller rent hela tiden - vilket charlotte fann väldigt ironiskt när jag kom hem och berättade det för henne. men jag håller med henne, vet inte vad för slags sida som har kommit fram hos mig när jag jobbar i restaurangen.

gjorde ett makabert fynd när jag gick in i kontoret igår också - en joint! nästa gång jag gick in igen så var den spårlöst försvunnen. antingen hade han gömt den eller rökt den? fast han har redan bekänt att han röker då & då, aussie-style.

idag är jag ledig och vet inte riktigt vart jag ska styra det? power walk är A och O, kanske handla lite mat, men åker ju bort i helgen så vill inte ha overload. sen eventuellt en sväng till beach rd ikväll? kommer nog jobba onsdagkvällar hädanefter så måste ta vara på friheten nu.

deep in the cell of my heart i really want to go

Publicerad 2011-03-15 06:34:46 i Allmänt,



hade lunchträff med michael, och helt sporadiskt sprang vi in i sophie på vägen dit, så hon joinade oss. the greens cafe, halloumi, marinerad fetaost, ruccolasallad, nå slags maldmajs (liknar couscous), pinjenötter. gott! en kaffe på det.
gick och köpte lite rökelser efter det, så nu kan jag känna mig riktigt som hemma. undrar om charlotte kommer få spasmer när hon kommer hem? jag har trots allt hängt upp hennes tvätt ju!!
bra dag, förutom att jag är lite besviken över att jag sov på min mobil så jag hörde inte larmet kl 8, så vaknade i total förvirrelse 1130. bättre lycka imorgon. nu iväg till jobbet.

oavsett hur depressiv the smiths musik tenderar att vara så ger dom mig alltid en bra känsla!

don't touch what you can't grab

Publicerad 2011-03-13 11:23:39 i Allmänt,

min vecko-cykel är helt ur sina gängor för tillfället. kan aldrig avgöra vad det är för veckodag och vad den specifika dagen förväntar sig att jag ska göra. men det gör inte så mycket, lite lätt förvirrande ibland bara.
hade staffparty igår, det var helt okej, inte supervilt.! åt på ett vegetariskt ställe i newtown, gott! och sen tog vi en öl i en bar i närheten. åkte in till bondi junciton till the eastern, men där var det helt dött och folk började hoppa av. jag och andrej fortsatte i alla fall till bondi hotel och mötte upp med michael och sophie, sen kom charlotte och helt sporadiskt träffade vi på chilenarna där också. alla var på bondi hotel igår vill jag påstå!

det har vart en bra helg. jobbat idag, power walkat och lagat god mat (börjat experimentera med sweet potato!).

lägg till mig på skype? carolineake
vet inte om jag är kapabel till att lägga till andra människor, verkar inte som det.

take only what you need from me

Publicerad 2011-03-10 05:23:32 i Allmänt,

jag skippade bibblan igår och gjorde planer med sophie istället; vi åkte till kings cross (min debut inom tågåkandet i sydney) och gjorde den fina promenaden till botanic garden, the opera house och allt det där.

tog mängder med stopp på vägen och doppade fötterna, åt paj, en läsk i the opera bar. till sist kom fram till det som hade varit vårt mål med hela resan - the museum of contemporary art. vi gick och tittade på en fotoutställning av annie leibovitz. blandade känslor som uställningar oftast ger! men sofistikeringspoäng none the less!!

kvällen blev förstås beach road och liveband, avrundning på bondi hotel och långa svåra diskussioner på småtimmarna.

free

Publicerad 2011-03-09 01:01:26 i Allmänt,

vad är det för fel när internet inte funkar på ens dator fast det borde? det är inte lätt för ickesvenskadatorvetare att kolla på ens dator när det är på ett främmande språk. hjälp mig!!!

nu har jag blivit bättre med mitt power walkande igen, blev lite slött och sällan där ett tag. men mina skor dödar mina hälar däremot :(((

sen gick jag och sophie till clovelly igår, där jag snorklade för första gången här borta! första gången jag såg en fisk fick jag panik och simmade så grunt jag kunde kommma. men sen tog jag mig i kragen. och då såg jag till exempel ett gäng med fiskar kalasa på en död bläckfisk! precis som discovery channel!
vi har förresten ett nytt par här i huset, chilenare. det var deras snorkelkit jag fick låna. so far so good med dom!

annars jobb jobb, beach rd ikväll och se band och dricka en öl förmodligen. trevlig onsdagssyssla. staffparty i newtown på lördag, äta på någon vegetarisk restaurang och sen ta nån öl nånstans.
dom andra dagarna jobbar jag faktiskt! nästa helg är planen att åka till wollongong och paddla kanot, campa, grilla och tälta!! sen på söndagkvällen gå och se donavon frankenreiter (i våglängd med jack johnson). kan bli en fantastisk helg.

men den närmsta framtiden ska jag bara handla mat och gå till bibblan.

love melts fear

Publicerad 2011-03-05 02:09:12 i Allmänt,

antingen har jag blivit väldigt paranoid, eller så tror jag bestämt att min hyresvärd försöker sätta dit mig. internet funkar inte längre på min dator sen några dagar tillbaka, till synes helt utan anledning. då börjar dessa konspirationsidéer att utvecklas i huvudet. jag har laddat ner loads of stuff på sistone, så exalterad över ny musik. och för att överskatta hans intelligens - så har han kanske lyckats plocka ut mitt IP och nu väntar på att den skyldige, helt ovetandes om detta, ska träda fram och fråga honom varför internet inte längre fungerar. igår när han var här och visade ett rum för några, så var jag bara nyfiken och tittade på, och han sa till mig med ett snett leende "är det något du vill prata med mig om?" jag känner definitivt att det är en komplott på gång!!! frågan är bara vad han kommer göra med mig! nå väl, jag ska fortsätta ruva på det här ett tag. idag är det mardi gras (gaypride) här, men har biljetter till open air cinema här i bondi, bio utomhus vid stranden dvs. blue valentine, med charlotte & michael. kommer bli bra! det finns ju en bar där också så vi kanske bara fortsätter vidare efter det. jobb imorgon 12 o'clock. (enterfunktionen var tydligen ur funktion på blogg.se idag)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela