carolineae

AND I'M GONNA CELEBRATE BEING ALIVE

Publicerad 2012-08-13 11:01:36 i Allmänt,

 
Kvällsveckan har börjat! Och den började med en sovmorgon till halv tio, skönt. Idag blir det bara till att meka och dona hemma. Blev träffad av inspirationsblixten igår och hittade lite presenter till Shelley och Sumit när jag strosade runt på stan med My. Jag kom till insikt om att jag ville ge dem något hantverksaktigt också. Så nu håller jag på med ett par fingerlösa vantar till Sumit - han brukade använda mina vantar ganska flitigt när jag var där. Och mamma har redan stickat ett par till Shelley. Sedan tänkte jag pyssla ihop armband med alla de pärlor och det material jag och morsan har hemma sedan tidigare.
Antikrundan står på i bakgrunden som vanligt. Om jag ska se på något så är det antikrundan.
 
 
Uppe i Manali, Indien.

AND I TOLD YOU TO BE PATIENT AND I TOLD YOU TO BE KIND

Publicerad 2012-08-12 11:46:50 i Allmänt,

 
Idag är det exakt tre veckor, minus en dag, kvar tills den stora dagen. Och då pratar jag inte om min 25-årsdag vilken annalkas den med, utan förstås när jag får bege mig åter till den andra världen. Den andra världen med andra värderingar, andra sätt att se på livet. Kommer bli fantastiskt återhämtande, återupplivande och fyllt med väldigt kära återseenden. Åter var ordet.
 
Nu har jag jobbat sammanlagt 40 timmar, det vill säga en vecka, övertid. Förhoppningsvis hinner jag trycka in lite mer innan jag åker. Motivationen är ett faktum.
Jag har haft en bra vecka: lagat pizza med Mattias och Emelie, spelat squash med My och Moa, lagat mat och tittat på film med Percy, fikat och snackat med Sandra och Charlotte, haft en ff-kväll med film och lite alone time och igår var det beordrad övertid och sedan spelkväll med Pontus, Pepe och Rickard. Och förstås än mer jobb och övertid på det. Plus vaccination och ansökan om visum(!) vilket får det kännas så mycket närmare.
Om alla dessa namn och aktiviteter säger er något.
Jag får ta vara på tillfällena att umgås för nu jobbar jag två veckor kväll av de tre veckor som återstår. Då blir man lite mer otillgänglig.
 
Strax ner på stan för lite mys med My.
 
 
Förstås måste man ha bindi på sig även om det är i Västerås man ska äta indiskt.
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela