carolineae

Hejdå/grattis, goda vänner, mys, te, julpynt och pojkvän på g!

Publicerad 2013-11-28 21:56:00 i Allmänt,

I lördags hade vi en kombination av adjö- och födelsedagskalas. Charlotte som i tisdags for iväg till Australien (avundsjuk!) och Marielle som vid det laget hade fyllt tjugosex bast. Det innebar att Sandra, Tommi och lilla Sanna, Marielle, Stefan och Charlotte alla samlades hemma hos mig och vi åt pizzor och drack vin och spelade det nyinköpta spelet Alias och hade en väldigt trevlig kväll!
 
 
Nu har vi sagt farväl till Charlotte tills vidare. Fick en bild av henne idag då hon hade köpt hamburgare från ett av de bästa burgarhaken (även för vegetarianer) och drack vår allra bästa öl Pure Blonde. Man kan inte klaga på effektiviteten eftersom hon anlände idag! Ha det fantastiskt! 
 
 
Emelie var över på söndagen och kunde vittna om spår från festligheterna kvällen innan. Besök på Maxi, te och snabbgenomgång av det senaste. På kvällen träffade jag Mattias och hade myskväll. Längesen sist!
 
 
På tisdagförmiddagen hade min kropp helt fått nog av att ha jobbat på lager alldeles för länge så jag beslöt mig för att sjukskriva mig för att ryggen inte skulle bli värre. Så nu har jag varit hemma sedan dess och tycker inte att det har blivit någon särskilt klar förbättring tyvärr. Hoppas de resterande tre dagarna av vila kan göra något åt den saken.
Igår blev det ett riktigt gammeldags häng med My där man helt enkelt bara umgås och gör det som faller en in. Som att äta x2, måla naglarna, tvätta håret, baka kakor och så vidare. Härligt var det! Med sällskap av deras bedårande katt Måns förstås.
 
 
På kvällen fick jag besök av ingen mindre än Stina som skulle börja på sitt nya jobb i Västerås torsdagen i ära. Så hon sov hos mig fram tills dess. Vi åt god mat och pratade och pratade. Så fint att prata ikapp allt det senaste. Dessutom var hon en riktigt god gäst som tog med sig hembakade läckerheter:
 
 
Något så smarrigt kittlar verkligen igång baknerverna.
 
 
Idag, torsdag, har jag inte gjort mycket mer än att tvätta, julpynta, titta på film och laga samt förtära mat. Vilket kan låta tämligen händelselöst, MEN, jag kan säga att det har varit den exakta motsatsen! Ty Sumit fick ett samtal från den svenska ambassaden som meddelande honom att han nu kunde komma och hämta sitt uppehållstillståndskort = han är fri att resa in i Sverige när helst han behagar! Dessvärre så for hans far ut på en arbetsresa och kommer vara borta i nästan två veckor och därför siktar vi för tillfället på den 13:e december så de har en chans att säga farväl till varandra. Guuud vad spännande. Alla som en gång varit nya i Sverige, är nya i Sverige eller känner någon som har varit i den situationen får gärna dela med sig av sina historier, trix, knep, medgångar och motgångar! Puss på er.
 

Lorain i lilla Västerås

Publicerad 2013-11-28 21:30:00 i Allmänt,

Nu kommer ett fång med bilder från när Lorain var här!
Det hela började ju med att hon anlände två dagar senare än planerat eftersom hon missade flyget den där onsdagskvällen. Så hon var här på fredagkvällen istället. Tråkigt för oss att missa två fina dagar tillsammans, men det återstod åtminstone fredag - måndag.
Tiden tillsammans bestod i allra högsta grad av prat. Hur mycket prat som helst. Och sedan Västerås sightseeing, en krogrunda + en högst otippad efterfest, matlagning och vin, promenader, indiskt på Agra Taj och en massa, massa mys. För att inte glömma slutklämmen - punktering på bilen. Lorain tar med sig sin karma till Sverige! Hur som helst var det hur härligt som helst att träffa henne igen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

JAG SÄGER BARA EN SAK

Publicerad 2013-11-12 17:49:00 i Allmänt,

 Ärende om uppehålls- och arbetstillstånd
SÖKANDE
-------

Sumit Kumar, Sumit Kumar, född 19860914, man, medborgare i Indien
Adress: ----------------- 110008 New Delhi

BESLUT
------
Migrationsverket beslutar att

- bevilja dig uppehålls- och arbetstillstånd för tiden 2013-11-12  -
2015-11-12.

Halloweenfest och penntroll

Publicerad 2013-11-03 13:24:00 i Allmänt,

 
 
Halloweenfest hos Emma och Rikard igår! Temat var Saga,eller i princip allt som var relaterat till barn och fantasi. Karaktärer, berättelser eller vad som helst. Jag och Marielle bestämde oss i alla fall för att vara dessa Good Luck Troll Dolls, eftersom vi inte hade så otroligt mycket tid på oss. Och eftersom vi inte hittade några kroppsstrumpor bestämde vi oss att gå efter säsongen och vara vintertroll. Hur som helst så var det några som kunde ta oss på direkten för "penntroll", och andra som behövde lite betänketid. En trevlig kväll med sagolika människor och tävlingar och allt där till.
 
Nu sitter jag här på söndagdagen med lila hår hårt som betong av allt sockervatten och har ingen särskild dragningskraft till duschen (eftersom jag anar att det blir ett himla projekt), så det här får nog faktiskt vara min image för dagen. Hade mor över på en kombinerad frukost/brunch (beroende på när man vaknade) och en massa härligt snack. Nu till vidare äventyr. Puss.
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela