carolineae

there is so much more

Publicerad 2010-12-25 05:38:53 i Allmänt,

god jul!


vi firade vår svenska julafton lite alternativt ute i blue mountains. det var en dimmig, halvmulen dag, så sikten var inte den bästa. men äventyret höll i sig ändå!
fick upphämtning här i bondi, sen körde vi och skulle se på the three sisters, men såg knappt tre meter framför oss. så vi, hela gruppen inkl guide-robin, bestämde oss för att ta en tidigare lunch (1030) och hoppas på att vädret skulle klarna upp lite. hittills hade det mest känns som om vi var ute på någon slags matturné; hade stannat en gång tidigare och ätit kaffe och frukt, mackor etc. Så nu åkte vi till nästa ställe och åt. en trevlig matturné vill jag tillägga dock.

sen åkte vi i alla fall till blue mountains (fast det är ju ganska så stort, kan dock inte vara mer specifik). gick upp och ner hit och dit, ut och in i regnskogen. vattenfall, gamla gruvor, utsikt, papegoja(!) och allt därtill. skulle ha vart ännu fetare om vädret hade vart på vår sida också.

sen efter den promenaden som även inkluderade en åkning på en slags räls i regnskogen, som hade noll ramlautsäkerhet whatsoever, så drog vi till flat rocks och hade all chans i världen att avsluta vår resa här i livet. men det gjorde vi inte. vi smög oss bara när kanterna och kollade ut. charlotte var allra mest underhållande att titta på när hon gjorde så!

efter det så drog vi till en park/skog och körde längs den ett antal gånger, för att försöka få syn på kängurus, men de var inte ute i det bistra vädret. dock såg jag en emu! inte charlotte för hon sov.
vidare till olympic stadium där OS hölls 2000, 2004? tror guide-robin ville kompensera för det kassa vädret och därför tog oss till dessa random ställen. en rar guide det.

nu är det hur som helst juldagen och dags för BBQ på stranden nu strax anytime.

hoppas ni har haft det bra där hemma!








mycket fin dag!

jag kommer att lägga ut det osorterade förrådet av bilder på bilddagboken, för er som inte har facebook. men däremot kan det förekomma mycket skit då också!

http://www.bilddagboken.se/

och användarnamnet är, karrosmarro

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela