carolineae

i'd break the back of love for you

Publicerad 2011-02-03 13:15:04 i Allmänt,

åh herregud, det är för varmt för att man ska kunna överleva! sol eller inte sol, det är dödligt.
det är förstås OK om man hänger på stranden och kan bada; men om man inte gör det såå. det är nästintill 40grader dom här dagarna som är. galet.
märker ingenting av vad dom sysslar med i queensland heller.

var och provjobbade på en restaurang i tisdags också, det var alright. han sa att han skulle ringa idag, men det har han förstås inte gjort! det är mycket snack men lite verkstad på den här sidan av klotet. men ska testa ringa honom imorgon.

igår var en fin dag, kanske speciellt för den var så oplanerad. först hängde jag med lite roliga grannar och annat löst folk på stranden, sen var jag ute och åt med nyi och felix här i bondi, sen drog vi till grannarna, i huset bredvid på övervåningen, och drack lite vin och tittade på den fina utsikten från taket. charlotte var hemma och höll ställningarna. senare drog vi ut på en krog och svettades sönder, sen hem och hängde på trappan lite. träffade en fransman som faktiskt kunde riktigt bra engelska! förbluffande.

i helgen ska vi på en trip till jarvis bay (ca 3h söderut), några från det här huset och sen några grannar. det ska bli kul med lite utflykt, lite BBQ, lite fin natur, några kängrusar kanske! och delfiner, lite vin etc etc. vi har hyrt ett hus för en billig penning.

nu håller jag på och svettas sönder fast hon är 23:13, och så har jag rethosta! but it's all good anyway.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela