carolineae

Sommar och sol

Publicerad 2014-07-07 18:36:00 i Allmänt,

 
 
 
 
 
 
 
Äntligen har vi fått en känsla av sommaren! Förstås kan man inte inte passa på att spendera denna soltid på stranden och i sjön. Med tanke på att man aldrig vet när de strålande dagarna är över.
I helgen blev det förstås en del Power Meet så Sumit skulle få en dos av sin folksjuka. Resten av helgen spenderade vi i solen på Björnön, och även hemma hos mor där vi firade hennes stora födelsedag med mat, fika, paket och utelek. Trevligt!
 
Idag for vi snabbt som attan till Björnön när Sumit kom hem från skolan, och jag hade betat av lite mer av projektarbetet. Härliga timmar som följdes av ytterligare en timme på verkstan för att laga en helt plötslig punktering i däcket. Det visade sig vara en spik eller dylikt. Men det ordnade sig.
 
En lugn dag kvar i kära Västerås sedan är det äventyr som gäller. Första anhalten är Furudal, upp till pappa och Lena och turista i tre dagar. Vi är taggade! Därefter är vi hemma en dag innan vi åker på kryssning till Tallinn i tre dagar med Kathrine och Manish som sagt. Till sist tänkte vi spendera de sista dagarna (4-5 dagar) i Öland hos Stina & co! Kommer bli toppen. Hoppas sommaren håller i sig.
Jag och Lorain spekulerade ju i att träffas också, men hon tryckte i sig en hel tallrik med glutenpasta (av misstag förstås!) och fick akuta och väldigt besvärliga problem med kroppen då hon är väldigt allergisk = hemma nästan en vecka = hon kunde inte jobba in den tid som hon tänkte så vi kunde vara lediga tillsammans = hon måste istället jobba in sin sjuktid. Triiist! Men det får bli en annan gång.

Kommentarer

Postat av: Charlotte

Publicerad 2014-07-08 07:09:45

Men varför gjorde hon så, låter helt hemskt! Hoppas det fina sommar vädret håller i sig för er! :*

Postat av: My

Publicerad 2014-09-18 21:27:58

Hoho? Glöm inte bort din fina blogg ^__^

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela