carolineae

Senaste nytt

Publicerad 2014-05-22 20:40:00 i Allmänt,

Hej hej! Nu var det längesedan det skedde någonslags uppdatering här överhuvudtaget. Datorn används inte så ofta nu för tiden. Äntligen kommer solen och människorna fram på gatan (vilket Sumit uppskattar allra mest). Nu har jag varit ute på Bürgers Växtgård i Köping en månad och praktiserat, vilket har gått fantastiskt bra. Väldigt fria händer i snittet, buketter, dekorationer, kunder, allt möjligt. Tar kassan och är ute och hjälper dem vattna och så vidare. Mycket variation. Tummen upp. Sumits skola stod stilla ett tag, nu har den väl startat något sånär men jag är lite skeptisk till hur mycket de egentligen åstadkommer där borta, och motivationen har sinat lite hos honom med all väntan och brist på seriositet. Hoppas det kickar igång ordentligt snart igen.
 
Annars så har det varit bio, födelsedagskalas för Måns, strosande på stan, grillning och lite allt möjligt. För någon vecka sedan var far på besök vilket var alldeles fint som vanligt. Vi hade en jättemysig kväll på Indigo med Stefan och Sumit.
På måndag ska jag tillbaka till skolan vilket inte kan bli något annat än roligt. Snart börjar projektarbete vilket känns lite odrägligt, eftersom det var så otroligt länge sedan man sysslade med sådant. Man är lite ringrostig. Men bara man börjar ska det nog gå bra.
 
Nu blir det tacos och bollywoodfilm förstås. På torsdagar vill han åka och handla mat, äta antingen (de finns inga fler västerländska alternativ som han tycker om så mycket, även om det inte ens riktigt är västerländskt) pizza, tacos, pitabröd med veggokebab eller sommarmat som han kallar det. Det är alltså tex grillade grönsaker, sojakorv och potatissallad. He does love potato salad. Och så titta på bollywoodfilm. Torsdagskonceptet. Han faller in i svenska rutiner... I helgen blir det marknad, grill och morsdag. Kommer bli fint. Strålande väder. Puss!
 
Och som ni ser har det varit en hel del jobb på balkongen. It's getting there!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela