carolineae

17/12 - GRATTIS BRORSAN :* :* :*

Publicerad 2011-12-17 08:37:54 i Allmänt,


Forst och framst vill jag saga GRATTIS PA FODELSEDAGEN till min kara bror Stefan som fyller 27 bast idag. Hipp hurra for dig!! Kan inte forsta nar du blev sa gammal. Puss.


Det har ar ungefar sista dagen i Varansi nu, imorgon kvall far vi som sagt till Delhi. Varanasi kanns som varat hem nu, eftersom vi nastan har vart har i en vecka. Och med att kanna sig som hemma blir man sjalvsaker och tror att man kan gatorna - ar lika med, att vi virrade runt i en timme innan vi hittade till Mona Lisa cafet som vi har varit pa varje dag sedan vi kom hit. Vi fick till och med utnyttja en cykelrickshaw for vi hade totalt gatt vilse haha.

Igar hade vi en riktigt chillar-dag. Eftersom vi har varit ute och rant hela dagarna i tre veckor nu var det dags att ladda batterierna. Vi hangde runt pa hotellet med Deepak, agaren, och spelade Uno och kort, flog drakar (mangder av dem har i Varanasi, och alla forsoker ta ner varandra), at mat och tog det lugnt. Minsu kom forbi pa kvallen och sa farval ocksa, idag far han till Delhi.

Sedan ska vi forsoka styra upp resten av resan fran Delhi. Eftersom Delhi ar en stad som satan skapade sa vill vi inte spendera allt for mycket tid dar. Ska forsoka ta oss soderut snarast mojligt. Det ar forresten ruskigt kallt har om kvallar och natter. Man nastan kreverar. Men har hort att det ar ruskigt fuktigt soderut, sa det ar antingen det ena eller det andra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela