carolineae

Furudal, festande och skapande

Publicerad 2014-02-10 21:03:00 i Allmänt,

Förra helgen var vi uppe till pappa och Lena i Dalarna, otroligt mysigt som vanligt. Vi hade äran att bevittna världsmästerskapen i ett snöskolopp! Men bara ett par sista stackare.. så där fick vi uppleva något nytt. Och Sumit fick se en skidbacke för allra första gången och ett riktigt snölandskap. Väl i Furudal så blev det en del bubblande vin och matlagning, ungefär jättemånga timmar snack och så förstås en del bus med Hampus. Hur trevligt som helst! Och på söndagen gick vi igenom några av farsans gamla fotoalbum och pratade lite om hans uppväxt. Längtar tills ni öppnar den där korvmojen i sommar så jag och Sumit kan komma och styra upp saker och ting..! Eller hur pappa?
 
 
 
 
Nu är vi inne på andra veckan i skolan och dagarna bara flyger iväg! Men det blir så när man har roligt va? Idag har det varit en hel del teori, vilket kan vara ganska skönt som variation till att stå och binda buketter. Dessutom fick vi ta med oss våra ledsna och utnyttjade stackars tulpaner som vi har hållt på och nött på i en vecka, men fina är de ändå! Inte nog med det så fyllde vår lärare Jenny år och bjöd på morotskaka!
 
 
Tulpaner och blåbärsris. I fredags fick vi även ta hem den här somriga buketten som vi jobbade på den sista timmen:
 

I helgen som var så spenderade vi fredagskvällen med Stefan och Marielle och åt god mat och tittade på Captain Phillips och tog det rätt lugnt eftersom det var min jobbhelg som nalkades. Lördagen var jag alltså på ICA och körde några kollin innan jag, Sumit och Stina for iväg till My på tjejfest! Observera att Sumit stannade kanske i 30 minuter innan han och de andra pojkarna drog iväg och hade fantastiskt skoj på eget håll. Hon hade anordnat lite klurigheter och musikquiz och så vidare till oss, och vi hade det väldigt trevligt! Efter spel och snack så promenerade vi ner på stan och mötte upp med karlarna och tog en liten vända på hattis. Sen hem och sova för att må bra inför jobbet dagen efter! Klockan var mitt i den sena timmen vid det här laget.
 
Nå väl, det var det senaste.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela