carolineae

Sommarlov!

Publicerad 2014-06-20 13:30:26 i Allmänt,

Nu är det sommarlov! På ett ungefär. Egentligen är det en månad för att arbeta på ett projektarbete hemifrån, men det ska bli så himla skönt. Igår var sista dagen i skolan för den här terminen och 2orna hade avslutning och är nu klara med utbildningen. I höst kommer nya ettor.
 
I måndags kom mamma över och mumsade på choklad-cupcakes som jag hade bakat och vi snackade på som vanligt. Trevligt! Sumit förstår mer och mer vad man säger, bara man inte pratar för fort. I tisdags var vi på gymmet innan Emelie kom över och tittade på bollywoodfilmen 3 idiots med oss, bra film! I onsdags så firade vi äntligen vår ettårsförlovningsdag - två-tre veckor försenat. Vi hade med oss Marielle och Stefan och åt på Grekiska Kolgrillbaren och såg Xmen på bio. Bra kväll.
 
Igår var det som sagt "avslutning" så jag och 4 brudar från klassen möttes upp hemma hos Ida och grillade, drack lite vin och spelade Alias. Otroligt härlig kväll. På tisdag nästa vecka ska vi hem till Emelie i klassen som bor i Kungsör och rida på hennes pållar och grilla och ha det trevligt. Dessutom är det Cityfestivalen nästa vecka så vi ska passa på att se några av banden som spelar. Bland annat Timbuktu! Sumit som nästan aldrig har varit på några spelningar överhuvudtaget tycker det ska bli väldigt roligt.
 
Nu ska vi strax iväg till Anundshög för lite klassiskt midsommarfirande tillsammans med Stefan och Marielle. Picknick och fika,  hoppas vädret håller uppe.
 
 
 
Vi gjorde lite fint i skolan inför avslutningen.
 
 Och självklart gjorde vi en midsommarkrans.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela