carolineae

Sommarhelg

Publicerad 2014-05-25 20:29:00 i Allmänt,

Det har varit en jättefin, solig helg. På fredagen blev det spontanhäng i parken med några härliga klasskompisar - Ida, Sanna och Ellika. Vi köpte med oss indisk mat från Laxmi och satt i Vasaparken och snackade ikapp den här månaden som vi har varit separerade. Praktikprat och mycket annat.
På lördagen mötte vi upp med Stefan och Marielle på Rocklundamarknaden och promenerade runt där i hettan. Åt langos (vilket inte var något för Sumit) och handlade lite. Sumit fick äntligen chansen att pruta då det var många indier som hade stånd där. Och det lyckades han bra med! Well done. Efter marknaden for vi hem och åt glass och jordgubbar innan det var dags att bege sig hem till Emma och Rickard för en grill-och kubbkväll. God mat, fint folk och massor med prat. Kom hem i småtimmarna.
 
Idag for jag och mamma till Hantverk & Trädgårdsmässan på Badelunda och kikade omkring lite. Sedan köpte vi med oss sallad och satte oss på Öster Mälarstrand och njöt av vädret. Tittade även in på den Schyssta Ekobutiken som ligger där ute och blombutiken. Väl hemma hos henne hade mina bröder + familj samlats hemma hos mor som en överraskning. Vi gav henne en fylld balkonglåda och fika. Trevligt!

Nu är man ganska sliten så det blir nedvarvning med film och mat. Mys! Imorgon är det skola, ska bli kul!
 
 

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2014-05-25 22:49:54

En jättebra dag med härliga barn och barnbarn. Gott fika och en jättevackert arrangerad balkonglåda. Tack så mycket allihop!!!! Kram kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela